23.3.2015.
Revolucija u roditeljstvu: Digitalni pedijatar- prema ideji i konceptu prof.dr.sc. Milivoja Jovančevića

Ponosno smo što možemo predstaviti jedinstveni koncept "digitalnog pedijatra" čiji je začetnik ugledni pedijatar prof.dr.sc. Milivoj Jovančević, koji je ujedno i nositelj pedijatrijske tematike u javnozdravstveno-edukativnom Projektu SUTRA Hrvatskog farmaceutskog društva!

Pročitaj više

10.3.2015.
Predstavnici Hrvatskog farmaceutskog društva i budući mladi farmaceuti iz CPSA-e uručili donaciju za trudnice u Petrovoj bolnici

Predstavnici Hrvatskog farmaceutskog društva (HFD), zajedno s Udrugom studenata farmacije i medicinske biokemije (CPSA), posjetili su 04. ožujka 2015. godine Kliniku za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, kako bi uručili prigodnu donaciju za trudnice koje čuvaju trudnoću na Zavodu za humanu reprodukciju i ginekološku endokrinologiju bolnice u Petrovoj.
Donacija je prikupljena u okviru cjelogodišnjeg provođenja javnozdravstveno-edukativnog Projekta SUTRA- Samoliječenje U Trudnoći i tijekom dojenjA, kojeg provodi Hrvatsko farmaceutsko društvo uz visoko pokroviteljstvo Ministarstva zdravlja i Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED).

Pročitaj više

10.3.2015.
Hrvatsko farmaceutsko društvo: „Trudnice, imate li pouzdanu informaciju o proizvodima koje koristite u trudnoći?!“

Hrvatska po prvi puta ima statističke podatke o obrascima ponašanja trudnica u Hrvatskoj, kada je riječ o primjeni bezreceptnih lijekova i drugih proizvoda u samoliječenju!

Podaci su prikupljeni u okviru nacionalnog javnozdravstveno-edukativnog Projekta SUTRA, koji se već godinu dana provodi u organizaciji Hrvatskog farmaceutskog društva pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i Agencije za lijekove i medicinske proizvode, zahvaljujući kojem trudnice mogu prisustvovati besplatnim edukativnim predavanjima interdisciplinarnog tima brojnih liječnika i farmaceuta! Projekt se nastavlja provoditi i 2015. godini!

Pročitaj više

3.3.2015.
Novo predavanje za trudnice - Zagreb, Cinestar Branimir Centar, 23.03.2015. 16h

Drage trudnice, objavljujemo datum nove besplatne edukacije u sklopu javnozdravstvenog projekta SUTRA za trudnice! Osigurajte na vrijeme svoje besplatno mjesto na stručnim edukacijama o kojima sve trudnice govore s oduševljenjem! Pred nama je krajem ožujka (23.03.2015., 16h) nova prilika družiti se s čak 10 renomiranih zdravstvenih stručnjaka, liječnika i magistara farmacije raznih biomedicinskih specijalnosti koji govore o raznim temama koje Vas muče ili zanimaju o trudnoći kao najdragocjenijem periodu života.
Obzirom da je broj sjedećih mjesta u dvorani ograničen, podsjećamo Vas da se zbog velikog interesa na vrijeme prijavite putem online prijave i rezervirate svoje mjesto za zdravije SUTRA …
I naravno, pozovite svoje partnere ili prijateljice da Vam se pridruže!

Pročitaj više

3.12.2014.
Trudnice, rezervirajte svoje mjesto za besplatna predavanja u siječnju/veljači 2015. godine!

Drage trudnice, premda ćemo Vam naknadno javiti točan datum u siječnju i veljači, već danas osigurajte na vrijeme svoje besplatno mjesto na stručnim edukacijama o kojima sve trudnice govore s oduševljenjem! Pred Vama je nova prilika družiti se s čak 10 renomiranih zdravstvenih stručnjaka, liječnika i magistara farmacije raznih biomedicinskih specijalnosti koji govore o raznim temama koje Vas muče ili zanimaju o trudnoći kao najdragocjenijem periodu života.

Obzirom da je broj sjedećih mjesta u dvorani ograničen, podsjećamo Vas da se zbog velikog interesa na vrijeme prijavite putem online prijave i rezervirate svoje mjesto za zdravije SUTRA … I naravno, pozovite svoje partnere ili prijateljice da Vam se pridruže!

Pročitaj više

14.7.2014.
Novo predavanje za trudnice - Zagreb, Cinestar Branimir Centar, 06.10.2014. 16h

Drage trudnice, nakon ljetnih odmora, osigurajte na vrijeme svoje besplatno mjesto na stručnim edukacijama o kojima sve trudnie govore s oduševljenjem! Pred nama je ujesen nova prilika družiti se s čak 10 renomiranih zdravstvenih stručnjaka, liječnika i magistara farmacije raznih biomedicinskih specijalnosti koji govore o raznim temama koje Vas muče ili zanimaju o trudnoći kao najdragocjenijem periodu života.
Obzirom da je broj sjedećih mjesta u dvorani ograničen, podsjećamo Vas da se zbog velikog interesa na vrijeme prijavite putem online prijave i rezervirate svoje mjesto za zdravije SUTRA …
I naravno, pozovite svoje partnere ili prijateljice da Vam se pridruže!

Pročitaj više

12.7.2014.
Predavanja za zdravstvene djelatnike- ZAGREB (Tečaj stalnog usavršavanja)- 18.10.2014.

S jesenskim danima dolazi i nova prigoda za zdravstvene djelatnike da prisustvuju tečaju stalnog usavršavanja u okviru Projekta SUTRA i u cjelovitom edukativnom programu usvoje nove spoznaje o rizicima i sigurnosti primjene bezreceptnih lijekova i ostalih oblika samoliječenja u trudnoći i tijekom dojenja. Naša misija i vizija obuhvaćaju cjelovitu edukaciju zdravstvenih djelatnika i krajnjih korisnika (trudnica, dojilja) o sigurnoj primjeni bezreceptnih lijekova tijekom trudnoće, racionalnoj uporabi raznih dodataka prehrani i ostalih alternativnih medicinskih pripravaka koji se po temeljem evidence-based medicine savjetuju kao sigurni tijekom trudnoće i dojenja, kao i razvijanje svijesti o mogućim prednostima i rizicima samoliječenja u ovom najosjetljivijem periodu života.

Pročitaj više

12.5.2014.
Novo predavanje za trudnice - Zagreb, Cinestar Branimir Centar, 26.05.2014.

Drage trudnice, pred nama je nova prilika družiti se s čak 10 renomiranih zdravstvenih stručnjaka, liječnika i magistara farmacije raznih biomedicinskih specijalnosti koji govore o raznim temama koje Vas muče ili zanimaju o trudnoći kao najdragocjenijem periodu života.
Obzirom da je broj sjedećih mjesta u dvorani ograničen, podsjećamo Vas da se zbog velikog interesa na vrijeme prijavite putem online prijave i rezervirate svoje mjesto za zdravije SUTRA …
I naravno, pozovite svoje partnere ili prijateljice da Vam se pridruže!

Pročitaj više

2.4.2014.
Preliminarni program za trudnice - ZAGREB 07.04.2014., 17h

Drage trudnice, nakon i više nego uspješno održanog prvog besplatnog edukativnog predavanja u okviru projekta SUTRA o prednostima i rizicima uzimanja lijekova i ostalih metoda samoliječenja u trudnoći i tijekom dojenja, ponovno imate priliku družiti se sa zdravstvenim djelatnicima!

Čak 10 renomiranih stručnjaka, liječnika i magistara farmacije raznih biomedicinskih specijalnosti govori o raznim temama koje Vas muče ili zanimaju o trudnoći kao najdragocjenijem periodu života. Obzirom da je broj sjedećih mjesta u dvorani ograničen, ponovno Vas zbog velikog interesa molimo da se na vrijeme prijavite putem online prijave i rezervirate svoje mjesto za zdravije SUTRA ...

Pročitaj više

26.3.2014.
Preliminarni program za zdravstvene djelatnike - ZADAR

U subotu, 29. ožujka 2014., u Cinestar kinu u Zadru, u okviru projekta SUTRA održava se predavanje za zdravstvene djelatnike, kao tečaj stalnog usavršavanja uz vrednovanje od strane pripadajućih komora.
U prilogu se nalazi detaljna satnica predavanja za zdravstvene djelatnike koje će se održati u Zadru. Možemo samo reći da smo i više nego zahvalni na svim, do sada pristiglim, prijavama zdravstvenih djelatnika, te velikom iskazanom interesu.

Pročitaj više

123

Tražilica

Preporuke

Kontakti

HRVATSKO FARMACEUTSKO DRUŠTVO

CROATIAN PHARMACEUTICAL SOCIETY

Masarykova 2
10 000 Zagreb

Tel: +385 1 48 72 849

Fax: +385 1 48 72 853

OIB: 78917453386

e-mail: info@sutra.com.hr

web: www.sutra.com.hr

Preporuke